Den resonansrika projektledaren

 

Carla Fair-Wright

 

 

 

 

Varje projektledare behöver ha en stödjande och produktiv relation till projektgruppen och de viktigaste intressenterna. Under denna föreläsning kommer du att lära dig hur förnyelse-erfarenheter skapar hållbar och elastisk produktivitet och prestanda. Den resonansrika ledarskapsstilen introducerades i boken “Primal Leadership” av Richard Boyatzis, Annie McKee och Daniel Goleman. Resonans kan definieras som en överföring av ett positivt emotionellt tillstånd från en person till en annan. Dissonans/Disharmoni är överföringen av ett negativt tillstånd. Den resonansrika ledaren styr sina känslor, och känner till den inverkan de kan ha på prestanda genom att påverka humöret hos dem runt omkring sig.

Om talaren

Carla Fair-Wright är en prisbelönt projektkonsult med över 20 års erfarenhet inom mjukvarudesign, projektledning och konsultarbete. Hon är kapitelförfattare för två böcker, “Encyclopedia of Energy Engineering and Technology and Case Studies” och “Applications of Web Based Energy Information and Control Systems”. Carla har dykt upp i FOX News, PMI Podcast, och i “Terri Craig Radio Show”. Carla var föreläsare på PMI’s globala kongress 2015 och 2016 och är mottagare av “Regional Emerging Leader award” 2014. Du kan följa henne på @CarlaFair eller knyta kontakt med henne på LinkedIn: www.linkedin.com/in/carlafair.

Key Take-away

Misslyckanden inom projekt är aldrig helt tekniska. När vi gräver djupare ner i de vanliga källorna till projektmisslyckanden, upptäcker vi att det sällan är brist på teknisk expertis, utan snarare brist i projektledarskapets interpersonella, kommunikativa och självstyrande beteenden.

Målgrupp

Intermediate (1-3 års erfarenhet inom ämnet)

Talent Triangle

Ledarskap

Presentationsspråk

Engelska