2016 Pulse of the Profession: Den höga kostnaden för låg prestation – Hur ska du förbättra affärsresultat?

 

Wagner Maxsen

 

 

 

 

“The Pulse of the Profession” är PMI’s årliga undersökning av trender runt om i världen och hur de påverkar projektledning. Den största trenden är de snabba förändringar som sker till följd av sociala, politiska och teknologiska störningar. Denna presentation tittar på hur organisationer behöver förändras för att möta nya och oväntade utmaningar, och hur projektledare kan hjälpa dem. Denna presentation kommer också att titta på vad organisationer och projekt- och programledare kan göra för att förbli relevanta i en accelererande värld.

Om talaren

Wagner Maxsen är senior rådgivare inom projektledning för UNOPS, en operationell del av FN, som tillhandahåller hållbar projektledning, infrastruktur och inköpstjänster, som hjälper till att implementera hjälp för fredsbyggande och i humanitära liksom utvecklingsprojekt, till ett värde av en miljard dollar. Han har huvudansvar för att leda PPPM mognadsanalyser, program- och projektsupport och kapacitet för att bygga upp delegationer för 20 kontor över hela världen. Att leverera resultat som verkligen gör skillnad i de behövandes liv är det som driver honom.

Med över 25 års erfarenhet, har Wagner Maxsen varit ansvarig för att implementera projektledningskontor, levererat projekt och utbildning till organisationer över hela världen, inom utvecklings- samt offentliga och privata sektorer, inom industrier som energi, IT, telekom, finans, olja och gas, läkemedel, bilar, försäkring och tyngre byggnation.

Wagner Maxsen har en kandidatexamen i matematik och ett Mastercertifikat i projektledning från George Washington University, och har genomfört doktorandkurser i företagsekonomi och “Advanced Finances”. Han talar sex språk flytande.

Key Take-away

Hur organisationer måste förändras för att möta nya och oväntade utmaningar 

Målgrupp - nivå

Avancerad

Presentationsspråk

Engelska