Till startsida

Om Passion for Projects Congress 2019

Kongressen är Skandinaviens största mötesplats för projektledare, portföljchefer och programchefer. För att göra 2019 lika framgångsrikt som tidigare kongresser ser vi fram emot ditt deltagande. Vi erbjuder rika möjligheter för nätverkande och en plats för dig att dela samt ta del av erfarenheter och utmaningar inom och över branschgränser. Ett flertal samarbetspartners inom professionen finns på plats för att dela med sig av sina erfarenheter såsom Microsoft, Visuell Planering och många fler.

Project Management Institute Sweden Chapter, som arrangerar Passion for Projects Congress är en icke vinstdrivande organisation. Alla intäkter från kongressen används för att täcka eventets kostnader och för att PMI Sweden chapter skall kunna erbjuda fortsatt nytta för våra medlemmar och professionen.

 

Datum och tider

11 mars:

Registreringen öppnar 11:00.

Programmet börjar 12:45 och håller på till 18:30, därefter middag med mingel och underhållning fram till 23:00. 

Observera: Ingen lunch serveras första dagen. Ett glas med bubbel serveras innan middagen och till middagen ingår ett glas vin eller en öl. Alkoholfria alternativ finns. Baren kommer att vara öppen för den som önskar köpa något mer.

12 mars: 

Dörrarna öppnar 08:00. Programmet börjar 08:45 och håller på till kl. 16:30. 

 

Digitalt program med möjlighet till inloggning

Detta år har vi inga tryckta program. Programet finns digitalt och går även bra att titta på utan inloggning. Är du medlem i PMI SE har du redan ett inloggningskonto. Är du inte medlem skapar du ett inloggningskonto i samband med din anmälan.  

Planera ditt besök och samla PDU

Som inloggad kan du favoritmarkera de talare du vill lyssna till. Gå sedan till "Mitt program", där listas de talare du har favoritmarkerat. Du kan knyta kontakter och skicka meddelanden till kongessens deltagare och medlemmar i PMI SE. 

Som certifierad vill du kanske samla PDU. När du är inloggad ser du hur många PDU du kan rapportera genom att favoritmarkera talarna du lyssnar på. Gå sedan till "Mitt program", där listas de talare du har favoritmarkerat. Under varje talare hittar du PDU-koden.

Läs vår kompletta guide om inloggning här.

Är du besökare genom en gruppanmälan så skapar du enklast ett konto genom att gå till https://www.pmi-se.org/Start/Skapa-konto

Vill du ha ett program i pappersform så är det digitala programmet utskriftsvänligt. Skriv ut och ta med eller se nedanstående PDF-format:

PDF Program dag 1

PDF Program dag 2

PDF PDU 

 

Dela din upplevelse

Vi finns på LinkedIn och Facebook. Du får gärna dela din upplevelse de sociala kanaler där du är aktiv. Våra hashtags är:

#passionforprojects

#pmisweden

 

Efter besöket - Berätta vad du tyckte!

Vi vill gärna veta vad du tyckte om kongressen. Fyll i vår utvärdering.