Till startsida

Om Passion for Projects Congress

Kongressen är Skandinaviens största mötesplats inom projekt, program och portföljledning. För att göra årets event lika framgångsrikt som tidigare  ser vi fram emot ditt deltagande. Ett tillfälle att inspireras, nätverka och ha roligt. Ett flertal sponsorer och utställare finns på plats.

Project Management Institute Sweden Chapter, som arrangerar Passion for Projects Congress är en icke vinstdrivande organisation. Alla intäkter från kongressen används för att täcka eventets kostnader och för att PMI Sweden chapter skall kunna erbjuda fortsatt nytta för våra medlemmar och professionen.

 

Datum och tider

Dag 1:

Registreringen öppnar 11:00.

Programmet börjar 12:45 och håller på till 19:00, därefter middag med mingel och underhållning fram till 23:00. 

Observera: Ingen lunch serveras första dagen. Ett glas med bubbel serveras innan middagen och till middagen ingår ett glas vin eller en öl. Alkoholfria alternativ finns. Baren kommer att vara öppen för den som önskar köpa något mer.

Dag 2: 

Dörrarna öppnar 08:00. Programmet börjar 08:45 och håller på till kl. 16:30. 

Talare över videokonferens:

På grund av coronaviruset kommer en del av eventet att vara virtuellt. Detta syns i programmet genom att det vid lokalens namn står "(Video)".

Delta virtuellt genom webinar:

Vi planerar för att Passion for Projects Congress 2021 ska kunna genomföras. Det kommer att finnas möjlighet att delta över webinar. Mer information kommer.

 

Digitalt program med möjlighet till inloggning

Programet finns digitalt och går även bra att titta på utan inloggning. Är du medlem i PMI SE har du redan ett inloggningskonto. Är du inte medlem skapar du ett inloggningskonto i samband med din anmälan.  

Planera ditt besök

Som inloggad kan du favoritmarkera de talare du vill lyssna till. Gå sedan till "Mitt program", där listas de talare du har favoritmarkerat. Du kan knyta kontakter och skicka meddelanden till kongessens deltagare och medlemmar i PMI SE. 

Som certifierad vill du kanske samla PDU. När du är inloggad ser du hur många PDU du kan rapportera genom att favoritmarkera talarna du lyssnar på. Gå sedan till "Mitt program", där listas de talare du har favoritmarkerat. Under varje talare hittar du PDU-koden.

Läs vår kompletta guide om inloggning här.

Är du besökare genom en gruppanmälan så skapar du enklast ett konto genom att gå till https://www.pmi-se.org/Start/Skapa-konto

Vill du ha ett program i pappersform så är det digitala programmet utskriftsvänligt. Skriv ut och ta med.

 

Dela din upplevelse

Vi finns på LinkedIn och Facebook. Du får gärna dela din upplevelse de sociala kanaler där du är aktiv. Våra hashtags är:

#passionforprojects

#pmisweden

 

Efter besöket - Berätta vad du tyckte!

Vi vill gärna veta vad du tyckte om kongressen. Vi kommer att skicka en utvärdering till dig.

 

PDU

PDU för kongress 2020

PDU för kongress 2019

PDU för kongress 2018

PDU för kongress 2017

Information om covid-19 coronaviruset
 
Vår policy är att följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer avseende covid-19 corona viruset. 
 
Mer information

 

Snabblänkar