Till startsida

Om Passion for Projects Congress

Kongressen är Skandinaviens största mötesplats inom projekt, program och portföljledning. För att göra årets event lika framgångsrikt som tidigare  ser vi fram emot ditt deltagande. Ett tillfälle att inspireras, nätverka och ha roligt. Ett flertal sponsorer och utställare finns på plats.

Project Management Institute Sweden Chapter, som arrangerar Passion for Projects Congress är en icke vinstdrivande organisation. Alla intäkter från kongressen används för att täcka eventets kostnader och för att PMI Sweden chapter skall kunna erbjuda fortsatt nytta för våra medlemmar och professionen.

 

Datum och tider

Dag 1:

Mer information kommer.

Dag 2: 

Mer information kommer. 

Delta virtuellt genom webinar:

Mer information kommer.

 

Digitalt program med möjlighet till inloggning

Programet finns digitalt och går även bra att titta på utan inloggning. Är du medlem i PMI SE har du redan ett inloggningskonto. Är du inte medlem skapar du ett inloggningskonto i samband med din anmälan.  

Planera ditt besök

Som inloggad kan du favoritmarkera de talare du vill lyssna till. Gå sedan till "Mitt program", där listas de talare du har favoritmarkerat. Du kan knyta kontakter och skicka meddelanden till kongessens deltagare och medlemmar i PMI SE. 

Som certifierad vill du kanske samla PDU. När du är inloggad ser du hur många PDU du kan rapportera genom att favoritmarkera talarna du lyssnar på. Gå sedan till "Mitt program", där listas de talare du har favoritmarkerat. Under varje talare hittar du PDU-koden.

Läs vår kompletta guide om inloggning här.

Är du besökare genom en gruppanmälan så skapar du enklast ett konto genom att gå till https://www.pmi-se.org/Start/Skapa-konto

Vill du ha ett program i pappersform så är det digitala programmet utskriftsvänligt. Skriv ut och ta med.

 

Dela din upplevelse

Vi finns på LinkedIn och Facebook. Du får gärna dela din upplevelse de sociala kanaler där du är aktiv. Våra hashtags är:

#passionforprojects

#pmisweden

 

Efter besöket - Berätta vad du tyckte!

Vi vill gärna veta vad du tyckte om kongressen. Vi kommer att skicka en utvärdering till dig.

 

PDU

PDU för kongress 2020

PDU för kongress 2019

PDU för kongress 2018

PDU för kongress 2017