Till startsida

Om Passion for Projects Congress

Kongressen är Skandinaviens största mötesplats inom projekt, program och portföljledning. För att göra årets event lika framgångsrikt som tidigare  ser vi fram emot ditt deltagande. Ett tillfälle att inspireras, nätverka och ha roligt. Ett flertal sponsorer och utställare finns på plats.

Project Management Institute Sweden Chapter, som arrangerar Passion for Projects Congress är en icke vinstdrivande organisation. Alla intäkter från kongressen används för att täcka eventets kostnader och för att PMI Sweden chapter skall kunna erbjuda fortsatt nytta för våra medlemmar och professionen.

 

Datum och tider*

Dag 1:

Måndag 23 maj

Registreringen öppnar 10:30.

Programmet börjar 12:30 och håller på till 18:45, därefter middag med mingel och underhållning fram till 23:00. 

Observera: Ingen lunch serveras första dagen. Ett glas med bubbel serveras innan middagen och till middagen ingår ett glas vin eller en öl. Alkoholfria alternativ finns. Baren kommer att vara öppen för den som önskar köpa något mer.

Dag 2: 

Tisdag 24 maj

Dörrarna öppnar 08:00. Programmet börjar 09:00 och håller på till kl. 16:30.

*Med reservation för ändringar

 

Deltaga virtuellt:

Digitalt spår: I år erbjuder vi även virtuellt deltagande på kongressen. Som vituell deltagare kan man via länk se och lyssna på de sessioner som genomförs i vårt huvudsal, inkluderat alla keynotes och break-out sessioner. Dessa sessioner kommer att vara av varierande typ och språket kommer vara omväxlande engelska och svenska. Virtuellt deltagande ingår även för ordinarie (fysiska) deltagare.

 

För dig som följer kongressen digitalt

 

De sessioner som sänds live har denna ikon på sig. För att kunna se den måste du vara inloggad med de konto som du registrerade dig till Passion for Projects med .

Klicka på ”JOIN-LIVE” länken så öppnas en spelare i din webbläsare där du kan följa kongressen.

Sändningen kommer att vara i gång under hela kongressen.

 

Har du frågor under sessionen eller om du vill ställa en fråga till talaren under Q&A delarna så går det bra att skicka mejl genom att klicka på denna ikon. Vi bevakar brevlådan under hela kongressen och kommer att föra fram frågor till respektive talare. Har de inte tid att besvara dem under sessionen så skickar vi frågorna vidare till respektive talare.

 

Planera ditt besök

Som inloggad kan du favoritmarkera de talare du vill lyssna till. Gå sedan till "Mitt program", där listas de talare du har favoritmarkerat. Du kan knyta kontakter och skicka meddelanden till kongessens deltagare och medlemmar i PMI SE. 

Läs vår kompletta guide om inloggning och webappens funktioner här.

Är du besökare genom en gruppanmälan så skapar du enklast ett konto genom att gå till https://www.pmi-se.org/Start/Skapa-konto

Vill du ha ett program i pappersform så är det digitala programmet utskriftsvänligt. Skriv ut och ta med.

 

Dela din upplevelse

Vi finns på LinkedIn och Facebook. Du får gärna dela din upplevelse de sociala kanaler där du är aktiv. Våra hashtags är:

#passionforprojects

#pmisweden

 

Efter besöket - Berätta vad du tyckte!

Vi vill gärna veta vad du tyckte om kongressen. Betygsätt direkt i respektive session i programmet. Vi kommer också att skicka en utvärdering till dig med mer generella frågor.

 

PDU

Som certifierad vill du kanske samla PDU. När du är inloggad ser du hur många PDU du kan rapportera på respektive sessionsbeskrivning. Där finns även PDU-koden du kan använda för att registera dina PDU:er på PMI.org.

Under själva kongressen finns även möjlighet att checka in med en sifferkod. Om du checkar in behöver du inte göra mer, vi kommer registrera dina PDU:er för dig.

En detaljerad beskrivning om hur du registrerar PDU finns här.

Nedan finns alla PDU-koder samlade i ett dokument för varje kongress.

PDU för kongress 2022

PDU för EPLF 2022

PDU för kongress 2020

PDU för kongress 2019

PDU för kongress 2018