Nyhetsbrevsrubrik

Ser brevet konstigt ut? Klicka här

Hej,

Nu är det bara dagar kvar till Passion for Projects Congress 2020! Vi är Skandinaviens största mötesplats inom projekt, program och portfölj. Här kan du nätverka, inspireraras, men framförallt - ha roligt!

Vi vill inför ditt besök tipsa dig om några saker nedan.

 

Kongressen hålls på Clarion Hotel Malmö Live

Clarion Hotel Malmö Live är det senaste tillskottet till stadsbilden. Clarion Hotel Malmö Live, reser sig 85 meter upp i skyn och är imponerande på både utsidan och insidan. Behändigt beläget intill Centralstationen har du inga problem att hitta oss oavsett var du kommer från. 

Mer information

 

Praktisk information 

Från klockan 11:00 är registreringen öppen. Kom i god tid! 12:45 startar programmet. Det serveras ingen mat innan programmet börjar. Av miljöskäl har vi i år inga påsar och vi har även bett våra utställare minimera papper och give-aways. Programmet är digitalt. Vill du ha en papperskopia att bära så behöver du skriva ut det i förväg själv. 

 

Digitalt program med möjlighet till inloggning

Detta år har vi inga tryckta program. Programet finns digitalt och går även bra att titta på utan inloggning. Är du medlem i PMI SE har du redan ett inloggningskonto. Är du inte medlem skapar du ett inloggningskonto i samband med din anmälan. Som inloggad kan du favoritmarkera de talare du vill lyssna till. Gå sedan till "Mitt program", där listas de talare du har favoritmarkerat. Du kan knyta kontakter och skicka meddelanden till kongessens deltagare och medlemmar i PMI SE. Du kommer även kunna ge betyg på talarna som inloggad.

Mer information

 

Sponsorer och utställare

Vi vill passa på att tacka våra sponsorer och utställare. Utan dem vore inte denna kongress möjlig. De flesta sponsorer finns på plats och vi vet att de uppskattar att du besöker dem i pausen.

Sponsorer

 

Information om covid-19 coronaviruset

Vår policy är att följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer avseende covid-19 corona viruset. Passion for Projects Congress 2020 kommer att genomföras såsom planerat. Det finns inte möjlighet till återbetalning av avbokade biljetter efter 28 februari. 

Mer information

 

Ändringar i program & Talare över videokonferens

På grund av coronaviruset och tillhörande restriktioner från arbetsgivare, har en del talare blivit tvungna att ställa in sin resa. Någon talare har vi därmed behövt ta ur programmet och ersätta med andra duktiga talare. Samtidigt kommer några talare istället delta över video konferens. Detta syns i programmet genom att det vid lokalens namn står "(Video)".

 

Återigen, varmt välkommen!

Följ oss på Linkedin Följ oss på facebook

I PMI Sweden Chapter får projektledare möjlighet till
erfarenhetsutbyte, nätverksbyggande och vidareutbildning.

Project Management Institute Sweden Chapter

Postadress: Box 7380 S-103 91 Stockholm
www.pmi-se.org | info@pmi-se.org

Obs, det går inte att svara på detta mail.
Vill du komma i kontakt med oss gör du det här: https://www.pmi-se.org/Kontakt