Passion for Projects Congress – Endast några dagar kvar

Hej,

Med detta mail vill vi önska dig varmt välkommen till Passion for Projects Congress 2018, den 12-13 mars i Göteborg. Det är med stor glädje vi kan meddela att omkring 600 deltagare nu är anmälda! Vi vill även informera om några praktiska saker.

Planera ditt besök - Ny webapplikation

Kongressens program är nu komplett! Vi har dessutom förbättrat webben genom att göra den responsiv för din mobil och surfplatta. Vi har också lagt till flera bra funktioner för att förbättra din upplevelse, både för medlemmar och deltagare. 

Markera dina favoritseminarier och boka plats för interaktiva sessioner. Om du uppdaterar din profil kommer du att vara synlig för andra och kunna ansluta till andra deltagare. Du kommer att kunna kommunicera med dina kontakter under och efter kongressen. 

Glöm inte boka in dig på någon av de intressanta workshoparna som erbjuds. Detta gör du i programmet.

Gör din röst hörd - Boka ditt deltagande på årsmötet

Delta på årsmötet för att ta del av året som varit och chansen att göra din röst hörd. Anmäl dig idag. Du gör det enkelt genom att logga in på PMI SE och sedan hittar du årsmötet i kalendariet.

Inloggningsproblem – Hur du kontaktar oss

Vi har tyvärr haft en del problem när det gäller anmälan och att skapa konto för inloggning. Det har även förekommit en felaktig e-postadress. Vi ber så hemskt mycket om ursäkt för detta. Upplever du några som helst problem eller har frågor när det gäller anmälan, användarkonto eller betalning så kontaktar du: pfp@pmi-se.org

Återigen, varmt välkommen till årets upplaga av Skandinavens största kongress inom projektledning.

Med vänlig hälsning

Projektgruppen bakom Passion for Projects Congress 2018

 

Följ oss på Linkedin Följ oss på facebook

I PMI Sweden Chapter får projektledare möjlighet till
erfarenhetsutbyte, nätverksbyggande och vidareutbildning.

Project Management Institute Sweden Chapter

Postadress: Box 7380 S-103 91 Stockholm
www.pmi-se.org | info@pmi-se.org