Till startsida

Om Passion for Projects Congress 2019

Passion for Projects är Skandinaviens största mötesplats för projektledare, portföljchefer och programchefer. För att göra PfP2019 lika framgångsrik som tidigare konferenser behöver vi just ditt deltagande. Vi erbjuder rika möjligheter för nätverkandet och för att dela dina erfarenheter och utmaningar med andra yrkesgrupper över branschgränserna samt sponsorer som är trofasta inom projektledning yrke.

Project Management Institute och PMI Sweden Chapter som är ansvarig för arrangerandet av Passion for Projects är icke vinstdrivande organisationer. Alla intäkter från kongressen används för att täcka eventets kostnader och för att PMI Sweden chapter skall kunna erbjuda fortsatt nytta för våra medlemmar och professionen.

Om PMI

PMI grundades 1969 och är idag världens ledande organisation för personer som är intresserade av projektarbete och professionell projektledning. 

PMI representerar idag över 600 000 medlemmar i 180 länder. Det är en icke vinstdrivande, politiskt och religiöst obunden organisation, vars syfte är att främja och utveckla projektarbete och projektledning, sprida information samt skapa kontaktytor för frågor som rör projektarbete.

 

PMI i Sverige

I Sverige har vi verkat sedan januari 1998 och verksamheten drivs helt av volontärer. Vi är geografiskt uppdelade i fyra områden: Nord, Öst, Väst och Syd. Dessa områden drivs av lokala arbetsgrupper som arrangerar lokalt anpassade aktiviteter och erbjuder lokala nätverk. För vissa intresseområden finns även möjlighet att delta i rikstäckande virtuella nätverk. Vi är en ekonomisk förening och medlemmarna väljer styrelse på årsmötet. Styrelsen består av volontärer som kommer från olika delar av Sverige.

 

Digitalt program med möjlighet till inloggning 

Programet går bra att titta på utan inloggning. Som inloggad kan du favoritmarkera, skapa kontakt och skickade meddelanden. 

Är du medlem i PMI SE har du redan ett inloggningskonto. Som medlem vill du kanske samla PDU. Du ser enkelt hur många PDU du kan rapportera genom att favoritmarkera talarna du lyssnar på i programmet och sedan gå till "Mitt program" längst upp på den här sidan. Är du inte medlem skapade du ett inloggningskonto i samband med din anmälan. 

Är du besökare genom en gruppanmälan så skapar du enklast ett konto genom att gå till https://www.pmi-se.org/Start/Skapa-konto

 

Efter besöket - Berätta vad du tyckte!

Vi vill gärna veta vad du tyckte. Fyll i vår utvärdering, det tar ungefär en minut.

Länk till utvärdering kommer inom kort.

 

För dig med certifiering - Rapportera PDU

Konferensen ger PDU:er, mer information kommer senare.

Som inloggan kan du i programmet favoritmarkera och i "mitt program" se vilka PDU du kan rapportera för olika talare.