Till startsida

A smarter way of handling projects

High Live 2Datum: 9 mar 2020 kl 17:30PDU-Code: C181V5SRI0+

Easynote - Ett av framtidens projektledningsverktyg

Varför måste vi ha verktyg med massvis av funktioner som vi inte använder? Varför kan jag inte bara använda det som jag behöver just i det specifika projektet?

För 5 år sedan föddes idén Easynote. Vi började bygga Easynote på fritiden och efter skolan, dag som natt. Det Easynote skulle bli var ett helt nytt unikt sätt att jobba med projektledning med enkelhet i fokus.

Verktyget är anpassningsbart tack vare apparna så att man kan använda Easynote som en enkel ToDo lista till ett komplext projektledningsverktyg, vilket är styrkan i verktyget. Detta gör att Easynote kan användas av en användare eller stora företag med flera tusen anställda.

Easynote har idag nästan 60 000 användare och har blivit framröstat som en av topp 30 task managers i världen av Capterra vilket vi är jättestolta över.

Armin är 25 år gammal och slutför just nu sin Master inom IT Management i Linköping Universitet. Redan under gymnasiet var Armin involverad i flera open-source-projekt globalt, och det var där möjligheten sågs att skapa ett enkelt, men modulärt projektledningsverktyg.