Till startsida

Ami Hemviken

Med ett stort mått humor och massor av energi delar Ami Hemviken med sig av sina kunskaper inom kommunikation, ledarskap ochretorik. Hon brinner för ämnet och för att skapa förändring hos dem hon möter.

Ami Hemviken är en av Sveriges främsta föreläsare inom beteende, påverkan, relationer och kommunikation. Hon arbetar även som ledartränare, moderator och konferencier.

Ami Hemviken är nominerad till Årets talare - Kvinna 2019, hon vann utmärkelsen 2017 och var även nominerad 2016. Under sina år som föreläsare och coach har hon hjälpt många företag och organisationer att få ut mer kraft och glädje från sina medarbetare. Hon är en underhållande utbildare som alltid lyckas lyfta och inspirera sin publik. Hennes energi går inte att ducka för då den smittar av sig till alla hon möter och det i sin tur skapar resultat. Ami arbetar med interaktivitet under sina föreläsningar och ser till att skapa kommunikation och energi i både små och stora grupper.
 
Amis goda förmåga och intresse av att sätta sig in i sina kunders verklighet gör att hon anpassar sina föreläsningar och budskap utifrån de behov hon finner under samtalen inför sina uppdrag.
 
Med djupa kunskaper inom beteendevetenskap och kommunikation genomför Ami ofta uppdrag med fokus på att förändra och utveckla beteenden genom just kommunikation. Hon är skicklig på att förstå och analysera olika interpersonella skeenden på arbetsplatser och kan konsten att inspirera och motivera stora grupper.
 
Med ett stort mått humor och massor av energi, fångar hon sin publik som får uppleva glädjen i att våga mötas och utvecklas. Tack vare hennes år som högstadielärare och därefter fleråriga erfarenhet inom marknadsföring och kommunikation, kan hon på ett förtroendeingivande sätt kan ta sig an och förstå målgrupper från såväl privat- som offentlig sektor.
 
Ami menar att kunskaper i och praktiserande av medveten kommunikation är inte "good to have" - det är själva nyckeln till framgång. Såväl på jobbet som privat.