Till startsida

Erik Sjöberg & Per Neding

Erik Sjöberg är en av Sveriges mest erfarna projektspecialister och en av de mest lästa projektbloggarna. I sin blogg delar han med sig av sina reflektioner över dryga 20 års erfarenhet som projektledare och styrgruppsdeltagare. Erik är vd för projektkonsultföretaget Moment och är också en högt uppskattad föreläsare. Han är känd för sin förmåga att vända katastrofprojekt till framgångssagor. Idag hjälper Erik företagsledningar att bli snabbare och mer lättrörliga. Hur? Genom att öka deras förmåga att snabbt exekvera strategier via projekt.

Per Neding är erfaren ledare inom affärs- och verksamhetsutveckling och är en uppskattad förändringsledare och coach. Per delar gärna tankar om affärsmodeller och förutsättningar för innovation och tillväxt och brinner för moderna enkla arbetssätt. Per hjälper företag att bli snabbare och mer lättrörliga genom att öka deras förmåga att snabbt exekvera strategier.

Turbo eller sirap?

När man behöver göra snabba förändringar eller satsningar som organisationen inte är riggad för krävs exceptionellt ledarskap, kommunikation och förändringsledning. Det borde vara en självklarhet att aktivera organisationens turbo.

Ofta hör jag ledningsgrupper som betraktar sina projektkontor som processpoliser med rätt att säga nej, snarare än en turbo med ansvar att leverera snabbt. På det här seminariet ger jag min syn på vad man bör göra för att tvätta bort stämpeln som processpolis och i stället bli organisationens turbo.

Talent Triangel

Strategy

Språk

Svenska