Till startsida

Karin Tenelius

Karin Tenelius har tjugo års erfarenhet av medarbetarstyrd verksamhet, självstyrande medarbetare och är insatt i den starka ledarskaps- och organisationsförändring som påverkar hela världen just nu. Karin är grundare till Tuff Ledarskapsträning som utbildar en ny generations ledare till att anpassa sig till behoven i detta skifte.

Vad är det som händer där ute?

Karin Tenelius fokuserar på hur man kan uppgradera ledarskapet från detaljstyrning till ett mer dynamiskt och målfokuserat ledarskap. Hon visar hur du med enkla medel kan locka fram kompetensen hos dina medarbetare, ofta genom att du helt enkelt tar ett steg tillbaka. Det kan vara ett kontroversiellt koncept att behöva tygla sitt kontrollbehov, men det är faktiskt det bästa du kan göra som ledare för att öka både arbetsglädjen, samarbetet, produktiviteten och lönsamheten.

I sin föreläsning ger Karin Tenelius konkreta verktyg till hur du kan bli en bättre ledare i praktiken. Hon berättar också mer om varför “dålig personkemi” är en myt, varför kunskap kan hindra dig från att bli en bra ledare och hur du kan göra konflikter lönsamma.

Talent Triangel

Ledarskap

Språk

Svenska

 

  • tisdag mars 12 2019