Till startsida

Mattias Georgsen Petrén, Klas Skogmar och Martin Hultman.

Mattias Georgson Petrén är konsult och utbildare inom projektledning. Han utbildar regelbundet i certifieringsförberedande kurser, och ledarskap för både små och stora företag. Mattias har ett mångårigt engagemang inom PMI, både nationellt och internationellt.

Klas Skogmar arbetar med rådgivning och utbildning inom projekt. Han är starkt engagerad i utvecklingen av standard inom projekt och organisation genom ISO. Han har även ett engagemang inom PMI. Klas har tagit fram flera kurser och var den första att ta fram en förberedande kurs för PMIs Agile-examen.

Martin Hultman har arbetat med PMI-förberedande kurser i tio år. Han brinner för projektledning och var en av de första att klara PMIs Risk-certifiering. Han är aktiv inom PMI genom PMIs svenska styrelse. 

Risk management professional, förberedande kurs för PMIs PMI-RMP-certifiering 

PMIs certifiering för riskspecialister innehåller 5 moment. Vi kommer på en endagskurs gå igenom tre av dessa kapitel. Vi kommer även gå igenom vad som krävs och hur du tar din PMI-RMP-ceritifiering. De kvarvarande två kapitlen har du möjlighet att delta i, i två webinars som genomförs under våren.

De fem kapitlen är:

 
Risk strategy and planning

Stakeholder engagement

Risk process facilitation

Risk monitoring and reporting

Perform Specialized risk analysis