Till startsida

Sanna Arnfjorden Wadström

Sanna Arnfjorden Wadström har en gedigen bakgrund, med 27 år i det tekniska familjeföretaget, åtta år som VD och delägare. Som VD ledde hon förändringsarbete för att anpassa mätteknikföretaget till digitaliseringen, tjänstefiering och ompacketering.

Genom sitt styrelsearbete i SINF, Svensk Industriförening har hon också mött många företagare ur kärnan av svenskt småföretagande. Sanna har ett stort nätverk, hennes brinnande intresse för att utveckla företag och människor gjorde att hon startade Arnfjorden Wadström AB med uppgift att stötta andra företagare. Hennes förmåga att se möjligheter och lösningar när andra låser sig vid problem brukar vara en stor tillgång. 

Framtiden: Kreativitet, frihet och ansvar! 

Digitalisering, alla pratar tekniska detaljer men digitaliseringen innebär så mycket mer, stora förändringar... Vi är så inspårade i normer. Det hämmar oss i den tid som kommer. Tar upp och visar flera exempel på normer i vår vardag och hur vi kan tänka istället. Mycket av det du lärt dig kommer snart vara förlegat. Vågar du säga när du inte förstår? När du inte kan? Första steget till att lära om det du inte kan är att våga erkänna att man är dålig på vissa saker. Det kommer stärka dig och din omgivning. Tillsammans stärker man varandra. Högt i tak ger kreativa team. De stora utmaningarna i vår nya tid är: 

* att se helheter, se över hela sin verksamhet och att den håller framåt * våga släppa normen
* att få med sig alla: När vi pratar digitalisering fokuserar de flesta på den nya digitaliseringstekniken och upptäcker sent att halva personalen sitter och håller i handbromsen.
* att på riktigt ta ansvar inte bara prata om det. Vi behöver också prata lite teknik: Gör verktygen busenkla att hantera, självinstruerande. Bra exempel är... Låt idéerna födas ur glädjen passionen och växa därifrån.

Talent Triangel

Ledarskap

Språk

Svenska