Till startsida

Sanna Arnfjorden Wadström

Sanna Arnfjorden Wadström är entreprenör och har ett brinnande intresse för att utveckla företag och människor. Hon har ett stort engagemang för potentialen i en tid av stora förändringar.

Sanna har en gedigen erfarenhet från mätteknikbranschen där hon bl.a. verkat åtta år som VD och delägare. I företaget ledde hon förändringsarbetet in i en digital tid. Idag är hon konsult, mentor och föreläsare. Hon hjälper SME-företag i deras förändringasarbete och är engagerad i styrelser som Svensk Industriförening. Hon letar städigt efter drivkrafter. Hennes förmåga att se möjligheter och lösningar när andra låser sig vid problem brukar ses som en stor tillgång.

 

Att bryta mot normen

Sanna kommer personligt berätta om förändringsarbetet hon som VD ledde för att anpassa företaget in i den digitala tiden.Om misstagen de gjorde, som många fastnar i, och hur man kan göra istället. Hon kommer prata om att vara osäker och att bryta mot normen. Om vikten av att lyssna på sig själv och våga göra det man tror på i en ny tid.

 

Mycket av det du lärt dig kommer snart vara förlegat. Första steget till att lära om, är att våga erkänna att man är dålig på vissa saker. Det kommer stärka dig och din omgivning. Tillsammans stärker man varandra. Högt i tak ger kreativa team. 

 

Talent Triangel

Ledarskap

Språk

Svenska