Framtidens metoder och arbetssätt inom projektledning

 

Thomas Stenbäck

 

Hur kommer vi att arbeta med projekt i en framtida värld fylld av nya tekniska och organisatoriska möjligheter? 

Vad betyder utvecklingen för projekt som arbetsform? Vilka krav kommer att behöva ställas på framtidens metoder och arbetssätt för att lyckas? I samband med Devinncoos undersökningar om framtidens projektledning tror 85% av samtliga respondenter att de kommer att använda någon ny lätthybridmetod om 10 år. Vad innebär detta? Var med och titta in i kristallkulan, ta del av intressanta hypoteser om vårt framtida arbetssätt i projekt och få insikt i hur man redan nu kan börja förbereda sin organisation på den kommande utvecklingen.

Devinncoo AB har specialiserat sig på att utreda och studera framtidens projektledning och har utarbetat ett antal scenarier om vart utvecklingen är på väg.

Speaker Biography

Thomas Stenbäck är seniorkonsult, VD och grundare av konsultföretaget Devinncoo AB som hjälper organisationer att effektivisera, utveckla och framtidssäkra sin verksamhet – hela vägen från idé till resultat. Thomas har en omfattande och mångårig erfarenhet inom områdena projektledning, strategisk utveckling och framtidsstudier.

Han har arbetat mer än 10 år på koncernledningsnivå som chef för strategi och affärsutveckling omfattande programledning för större utvecklingsprogram samt som projektledare i över 25 år. Thomas arbetar även för EU-kommissionen som oberoende expert inom forskning och innovation.

Talent Triangle

Strategic and Business Management & Technical Project Management