Till startsida

Sanna Arnfjorden Wadström

Sanna Arnfjorden Wadström har en gedigen bakgrund, med 27 år i det tekniska familjeföretaget, åtta år som VD och delägare. Som VD ledde hon förändringsarbete för att anpassa mätteknikföretaget till digitaliseringen, tjänstefiering och ompacketering.

Genom sitt styrelsearbete i SINF, Svensk Industriförening har hon också mött många företagare ur kärnan av svenskt småföretagande. Sanna har ett stort nätverk, hennes brinnande intresse för att utveckla företag och människor gjorde att hon startade Arnfjorden Wadström AB med uppgift att stötta andra företagare. Hennes förmåga att se möjligheter och lösningar när andra låser sig vid problem brukar vara en stor tillgång. 

Inspirationsföreläsning om att bryta normen.

I en tid när mycket förändras är vi ofta låsta I normer. Hämmar det oss eller utvecklar? Sanna tar upp exempel i vardagen och arbetslivet som kanske låser oss? Hur blir man mindre låst, stressar mindre och får mer glöd? Hon utmanar våra ideal och principer och tar upp hur man kan tänka istället.

Mycket av det du lärt dig kommer snart vara förlegat. Första steget till att lära om, är att våga erkänna att man är dålig på vissa saker. Det kommer stärka dig och din omgivning. Tillsammans stärker man varandra. Högt i tak ger kreativa team. 

Låt idéerna födas ur arbetsglädjen och växa därifrån...

 

Talent Triangel

Ledarskap

Språk

Svenska